AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli   105-
Lime/chilli marineret fiskecarpaccio – saltet agurk – sprød rug- creme af kokosmælk/ingefær/koriander    92-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat    99-
Ristede kammuslinger med ærtepureè,hvidløg-sprødt og
agurke tagiatelli
   96-

Hovedretter

1/1 smør stegt rødspætte – persillesauce og hvide kartofler  268-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat  245-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler  255-
Helstegt kalveculotte – ristede kantareller – sugar snaps – “brændte urter” – portvinsauce  239-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
 299-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”   155-
Øvrige dages Hovmesterret   155-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    96-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør   110-

Desserter

Trekostens cheesecake – rom marineret bærkompot – mangosorbet og sprød florentine     89-
Trekostens chokoladefondant,dagens sorbet og citrus crumble     93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce     79-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      90-