AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli 108-
Cremet jordskoksuppe – torsk – æble – bacon      95-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat      99-
Ristede kammuslinger  på bund af tang – tomat – limesauce      96-

Hovedretter

1/1 stegt rødspætte – persillesauce – hvide kartofler – rå syltede tyttebær – citron     278-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat     259-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler     259-
Braiseret svinekæber i mørkt øl – stegte rødder – bagt græskar – kartofler ristet med citron og timian    259-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
   319-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”    155-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   215-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    99-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  115-

Desserter

Pocheret pære – Tonga creme – hasselnødder – chokolade is    93-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble    93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce    83-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille    93-