AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    108-
Jule Tapas – varm røget laks-kartoffelblinis – krebs/rogn/salt agurk – Toast Melba – Vesterhavsost – figen      95-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat      99-
Ristede kammuslinger  på bund af tang – tomat – limesauce      96-

Hovedretter

1/1 stegt rødspætte – persillesauce – hvide kartofler – rå syltede tyttebær – citron     278-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat     259-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler     259-
Honning/rosmarin stegt andebryst – Rilette af andelår – rødkåls chutney – grønkål – rødvinsauce     259-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
    319-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     155-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
    215-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør      99-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    115-

Desserter

Trekostens jule ris dessert – mandelbund – kirsebærsauce – hvid choko/kanelrør      93-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble      93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce      83-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      93-