AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli   102-
Variation af torsk – saltmandler – spæde salater – Mascarpone     95-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat    99-
Ristede kammuslinger med ærtepureè,hvidløg-sprødt og
agurke tagiatelli
   96-

Hovedretter

1/1 stegt rødspætte med tyttebær – persillesauce og hvide kartofler  258-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat  240-
Dagens fisk,muslinge fûme-ctrongræs-lime og sæsonens grønt  235-
Honning/rosmarin stegt andebryst – rillette af lår -rødkåls chutney – æble – grønkål – glaseret kartoffel – rødvinssauce  259-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
 289-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”   151-
Øvrige dages Hovmesterret   151-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    96-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør   110-

Desserter

Ris a la Mande – mandelbund – hvid chokolade – puffed ris og kirsebærsorbet     93-
Trekostens chokoladefondant,dagens sorbet og citrus crumble     93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce     79-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille    90-