AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli   102-
Avocado – spinatsuppe , Mascarponeæg og frisk krabbe   89-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat   99-
Ristede kammuslinger med ærtepureè,hvidløg-sprødt og
agurke tagiatelli
  96-

Hovedretter

1/1 stegt rødspætte med tyttebær – persillesauce og hvide kartofler 258-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat 240-
Dagens fisk,muslinge fûme-ctrongræs-lime og sæsonens grønt 235-
Ryg – filet og rillette af dåvildt  , nye kartofler med persillepesto-sæsonens grønt – tranebær og vildtsauce 279-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
 289-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”  151-
Øvrige dages Hovmesterret  151-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  96-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  110-

Desserter

Jordbær + knas   93-
Trekostens chokoladefondant,dagens sorbet og citrus crumble   93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce   79-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille   90-