AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli   107-
Muslinge Fûmè  – dagens pocherede fisk,tilsmagt med citrongræs og lime      82-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat      99-
Ristede kammuslinger med ærtepureè,hvidløg-sprødt og
agurke tagiatelli
     96-

Hovedretter

Stegt torskeryg – persillesauce – hvide kartofler – rødbeder og sennep   268-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat   245-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler    255-
Øl braiserede svinekæber – brændt vinterporre – grever – smør stegt rosenkål vendt med Parmasan – salt bagt knoldselleri – grov kartoffel kompot med bacon    219-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
  299-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”    155-
Øvrige dages Hovmesterret    155-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør      99-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     115-

Desserter

Mandelkage med solbær – solbærsorbet – lakrids marshmellows og marengsflager    85-
Trekostens chokoladefondant,dagens sorbet og citrus crumble    93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce    79-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille    90-