AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli   107-
Ristet jomfruhummer-grillet vandmelon-granitè af Champagne og hyldeblomst      99-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat      99-
Ristede kammuslinger med ærtepureè,hvidløg-sprødt og
agurke tagiatelli
     96-

Hovedretter

1/1 stegt rødspætte – persillesauce – hvide kartofler – rå syltede tyttebær – citron   278-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat   245-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler    255-
Rib-Eye af dansk kød kvæg-kartofler ristet i krydret olie
bagte løg-salat med Ceasar dressing-Choronsmør
   259-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
 309-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”    155-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   215-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    99-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør  115-

Desserter

Jordbærcheesecake og koldskål    93-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble    93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce    79-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille    90-