AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli   102-
Carpaccio af dagens fisk – blodappelsin – fennikel cruditè -sprød spelt    89-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat    99-
Ristede kammuslinger med ærtepureè,hvidløg-sprødt og
agurke tagiatelli
   96-

Hovedretter

Ristet torsk -rødbeder – grovsennep – peberrod – persillesauce og hvide kartofler  258-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat  240-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler  245-
Spinat/svampe farseret unghanebryst – smørpocheret gulerod-kartoffel/løgtærte – hønseglace med løvstilk  249-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
 299-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”   151-
Øvrige dages Hovmesterret   151-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    96-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør   110-

Desserter

Citrontærte – brændt marengs – Lemond curd – peanutbutter is     86-
Trekostens chokoladefondant,dagens sorbet og citrus crumble     93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce     79-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      90-