AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    108-
Ristede kammuslinger – strandkrabbe – fennikel – grøn olie – citron kaviar      95-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat      99-
Grillet blæksprutte – friteret blæksprutte – Lemond curd – engsyre – romesco      96-

Hovedretter

Ristet torsk – persillesauce – hvide kartofler – rødbeder  – peberrod – citron     278-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat     259-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler     259-
Farseret Poussin – esdragon souffle – selleri pureè – bagte rødbeder – sauce suprème     259-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
    319-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     155-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
    215-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør      99-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    115-

Desserter

Gateaux Marcel – syltede bær – coral – karamel – brændt hvid chokolade      93-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble      93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce      83-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      93-