AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Rømø,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli   107-
Jule Tapas – varm røget laks – julesylte – Vesterhavsost    82-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat    99-
Ristede kammuslinger med ærtepureè,hvidløg-sprødt og
agurke tagiatelli
   96-

Hovedretter

1/1 smør stegt rødspætte – persillesauce og hvide kartofler  268-
Trekostens fiskesuppe , blåmuslinger fra Rømø , variation af fisk og urter ,sprøde crûtons og urtesalat  245-
Dagens fisk – jomfruhummer bisque – bagt fennikel   og urte stegte kartofler  255-
Honning/rosmarin    stegt andebryst – rilette af lår – rødkåls chutney – æble – grønkål – glaseret kartoffel – rødvinsauce  259-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise,hjemmelavet fritter og dagens grønt
 299-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”   155-
Øvrige dages Hovmesterret   155-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør    99-
5 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør   115-

Desserter

Trekostens jule ris dessert – vanillie – marineret frisk frugt – kirsebærgelè     85-
Trekostens chokoladefondant,dagens sorbet og citrus crumble     93-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce     79-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      90-