FROKOSTMENU
frokost

Christiansø Pigens sild,creme frâiche,rå æggeblomme og rødløg      89-
Fersk røget laks med stuvet spinat og ristede østershatte    149-
3 slags sild , hakkede rødløg , capers , hjemmebagt rugbrød    149-
Husets stegte sild med Dijonsennep , persille og lun lage      83-
Krabbesalat med Frisee`salat og sprød rug    107-
Trekostens fiskesuppe med årstidens fisk og grønt , muslinger og crûtons    112-
Smør stegte rødspættefiletter , vendt i rug , og serveret på rugbrød , hertil Trekostens remoulade    117-
Smør stegte rødspættefiletter , vendt i rug, og serveret på rugbrød , med hjemmerørt mayonaise og rejer   138-
1/1 stegt rødspætte – hvide kartofler  – persillesauce – tyttebær   278-
Stegt kalvelever med bløde løg og surt    102-
Pariserbøf serveret med hele molevitten   154-
Husets Burger , bacon og Gruyerre ost , råstegte kartofler og esdragonmayo   159-
Dagens lune vegetar måltid   155-
Æggekage – løg – kartofler  – tomat – purløg  – sprød bacon   155-
Trekostens Juleanretning
Køkkenchefens julesild – husets varm røget laks – lun andefrikassè med urter+ristede hasselnødder og syltede tranebær – mørbradbøf  hertil løg+stegt æble+orange+grønkål – julens med abricossalat.
Husets julehonningkage – syltede kirsebær + vanilliecreme.
3 slags hjemmebagt brød.
268-
Mørbradbøf – svampe a la creme og Trekostens hjemmesylt  129-
Friturestegt Camenbert med solbærsyltetøj   68-
Gammel ost med fedt og sky ,på rugbrød   88-
Gorgonzola med rødløg , rå æggeblomme og ristet rugbrød   88-
3 slags EU oste med tilbehør   99-
Pandekager med syltetøj , sukker og hjemmelavet is  83-
Én kop kaffe med dagens kage  65-