Gourmet Anretning

Lun shot af husets fiskesuppe
Varm røget lakserillette på sprød kartoffel blinis
Citrus marinerede rejer med esdragonmayo
Stegt unghane med sautè af sæsonens grønt og ristede capers
Frokostbøf med kryddersmør og salat.
2  slags ost ,med dagens garniture.
Husets orange glaserede mandelkage med nougat
Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør.
Min. 20 couverter.  349

 

Det klassiske kolde bord 

Sildeanretning :
Marineretsild , kryddersild og karrysild med æble og kogte æg ,
capers og hakkede rødløg.
Gravad laks med sennepsdressing.
Fersk røget laks med flødestuvet spinat.
Røget ål med røræg og purløg. Til købes per cov. 55-
Lune fiskefiletter med remoulade og citron.
Ny stegt unghane med persille og kompot.
Mørbradbøf med bløde løg og surt.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Kold roastbeef med remoulade og peberrod.
Charcuteri med salt og surt
Osteanretning m/3 slags ost,hertil oliven og radiser.
Rabarbertrifli
Min 25 couverter 409-

 

Italiensk Buffet 

Røget lakseruller med krydderurter vendt i fromage frais ,på italiensk brød.
Parmaskinke med rosmarin marineret artiskokker.
Hvidløgs marinerede rejer med radissiosalat
Vitello tonnato med krydderurtesalat.
Salad Caprese ,marineret Buffolo mozzarella og solmodne tomater
Ravioli i fløde tilsmagt med basilikum og chilli
Sæsonens ristede grønt vendt i krydret  tomatsauce
Stegt unghane med tomat risotto og oliven
Kalvetyksteg Saltimbocca – krydret sautè af bønner med ansjoser
Lam stegt  med hvidløg ,persille og rosmarin
Kartofler stegt med citron og timian
Italiensk osteanretning med oliven og syltede valnødder .
Tiramisu den berømte italienske dessert.
Mandelkage med nougat ,hertil frisk frugtsalat med orangecreme og Amaretto is
Min. 25 couverter 475-

 

Le Grand Buffet 

Lyn stegt tunvendt i sesam – krydderurter og wasabi mayo
Varm røget lakserillette på sprød kartoffel blinis
Marineret tigerreje med koriander
Lun shot af husets fiskesuppe
Unghane farseret med svampe og spinat,hertil cole slaw
Broccolisalat med rødløg – tranebær og pinjekerner
Årstidens sauterede grøntsager
Citron stegte kartofler med timian
Helstegt lammeculotte – grillet squash med gedeost – rødvinsauce
Helstegt oksefilet – grove fritter-  sauce Bearnaise.
Osteanretning – vanillie marinerede abricoser og oliven
Orangeparfait med brændt marengs
Dobbeltchokolade brownie med hvid chokolade
Frisk frugtsalat med vanilliecreme
Kokos Creme Brûleè med mynte
Min 25 couverter  505-
Til alle vore buffetter serveres 2 slags  hjemmebagt brød og smør evt.fedt.
Det er selvfølgeligt muligt selv at sammensætte en buffet ud fra ovennævnte forslag , ligesom vi gerne er behjælpelige med at afpasse buffetten til Deres arrangement.