Gourmet Anretning

Lun shot af husets fiskesuppe

Varm røget laks med Dijon-urtecreme.

Rødspætterulle med safranfars og rød pimentsauce

Stegt unghane med grønne bønner og tomat.

Frokostbøf med kryddersmør og salat.

2  slags ost ,med dagens garniture.

Husets hjemmebagt mandelkage med nougatcreme.

Hertil hjemmebagt brød og økologisk smør.

Min. 20 couverter.  335

 

Det klassiske kolde bord 

Sildeanretning :

Marineretsild , kryddersild og karrysild med æble og kogte æg ,

capers og hakkede rødløg.

Graved laks med sennepsdressing.

Fersk røget laks med flødestuvet spinat.

Røget ål med røræg og purløg. Til købes per cov. 45-

Lune fiskefiletter med remoulade og citron.

Ny stegt unghane med persille og kompot.

Mørbradbøf med bløde løg og surt.

Lun leverpostej med champignon og bacon.

Kold roastbeef med remoulade og peberrod.

Hjemmelavet hønsesalat med cornichons.

Osteanretning m/3 slags ost,hertil oliven og radiser.

Rabarbertrifli

Min 25 couverter 395-

 

Italiensk Buffet 

Røget lakseruller med krydderurter vendt i fromage frais ,på italiensk brød.

Parmaskinke med rosmarin marineret artiskokker.

Hvidløgs marinerede rejer med radissiosalat

Vitello tonnato med krydderurtesalat.

Salad Caprese ,marineret Buffolo mozzarella og solmodne tomater

Ravioli i fløde tilsmagt med basilikum og chilli

Ovnbagte zuchini,aubergine og piment .

Stegt unghane med tomat risotto og oliven

Kalvetyksteg Saltimbocca,med grønne bønner ,bagte cherry tomater og ansjoser

Lammekølle stegt  med hvidløg ,persille og rosmarin

Kartofler stegt med citron og timian

Italiensk osteanretning med oliven og syltede valnødder .

Tiramisu den berømte italienske dessert.

Mandelkage med nougat ,hertil hvidvins marinerede frugter  med orangecreme og Amaretto is

Min. 25 couverter 455-

 

Le Grand Buffet 

Tun vent i sesam med krydderurter og wasabicreme

Varm røget laks med Dijon-urtecreme

Marineret tigerreje med koriander

Terrin af hvid fisk med kammuslinger på salat med dilddressing

Unghane farseret med svampe,serveret på svampesaute´med majs og krydderurter

Salat Nicoise med 2 slags dressing

Årstidens sauterede grøntsager

Citron stegte kartofler med timian

Helstegt lammekølle med bagt hvidløgssauce og persille granulata.

Helstegt oksefilet med sauce Bearnaise.

Osteanretning med husets garniture.

Hindbærparfait med karameliseret lys chokolade og puffsukker

Dobbeltchokolade brownie med hvid chokolade

Hvidvinsmarinerede druer og frugter med vanilliecreme

Min 25 couverter  485-

Til alle vore buffetter serveres 2 slags  hjemmebagt brød og smør evt.fedt.

Det er selvfølgeligt muligt selv at sammensætte en buffet ud fra ovennævnte forslag , ligesom vi gerne er behjælpelige med at afpasse buffetten til Deres arrangement.