Festmenuer
Restaurant Trekostens selskabsmenuer er vores forslag til et selskab afholdt her – eller hos Dem.

Menu 1
Pocheret torsk med blomkålscreme og trøffelolie.
***
Farseret perlehønebryst med svampe,hertil svampe sauté med majs,sprøde grønne bønner,
Pommes Anna og hønsereduktion med timian og sprød Parmaskinke.
***                                                                                                                                                                            398-
Hindbærparfait på mandelkage,serveret med hindbærcoulis og braiseret ananas.

Menu 2
Perlehøne ballontine med foie gras,hertil syltede rodfrugter og spæd salat.
***
Helstegt kalvetyksteg serveret med syltede cherry tomater,ovnbagt pastinak,bagte kartofler med timian,sauteret spidskål og kalvesky tilsmagt med Cognac.
Serveret 2 gange +59-
***                                                                                                                                                                           398-
Yoghurt is serveret på sød florentiner,hertil chokoladekage og bagte blommer.

Menu 3
Sletvarrulle med safranfars og rød pimentsauce,hertil ruccolasalat og sprød skorzonerrod.
***
Helstegt oksemørbrad anrettet på sauteret spinat,hertil blomkåls crudité ,blomkålspureé,
pommes Fondant,sauce Bearnaise og portvins glace.
Serveret 2 gange +65-
***                                                                                                                                                                          455-
Cremé Brûlee tilsmagt med lime,hertil lakrids toffee,karamelliseret chokolade og mynte twill.

Menu 4
Skovdue rillette med rodfrugter,hertil agurke relish og fennikel/æblesalat.
***
Stegt helleflynder på salt bagt rødbede og grønne asparges,hertil muslinge fûme´,
årstidens kartoffel og rødløgskompot.
***                                                                                                                                                                          455-
Kirsebærtærte serveret med chokolade karamel,hjemmelavet vanillieis,bærcoulis og sprød twill.

 

Til alle menuer serveres husets hjemmebagte brød og økologisk smør.
Ved reservation af lokale betales et reservationsgebyr 2500-
Et arrangement er beregnet til at vare 6 timer , herefter debiteres 1200- per påbegyndt time.
Ved modtagelse af specificeret bekræftelse indbetales depositum ,25% af estimeret slutregning .
(ved annullation mindre end 1 mdr. før afholdelse , er depositum tabt.)
Bindende couvert antal skal meddeles senest 4 dage før selskabets afholdelse .

Ønsker de at medbringe Deres egne bordvine , betales proppenge 195- per fl.