Festmenuer
Restaurant Trekostens selskabsmenuer er vores forslag til et selskab afholdt her – eller hos Dem.

Menu 1
Oksecarpaccio – citronolie – friske flager af Parmasan – smør emulsion og capers frugter
***
Farseret perlehønebryst med spinat og svampe,hertil svampe sauté ,sprøde grønne bønner,
Pommes Anna og hønsereduktion med timian og sprød Parmaskinke.

Chokolade islagkage på mandelbund med mynte twill
410-

Menu 2
Sæsonens hvide fisk – let røget muslinge Fûmè – rogn og tang
***
Helstegt kalvetyksteg serveret med stegte svampe /æble kompot – bagte kartofler
med timian,sauteret spidskål og kalvesky tilsmagt med Calvados
Serveret 2 gange +59-
***
Citron – Citron – Citron , chokolademousse på   gateaux – flødeis m/annanas – fromage med italiensk marengs
410-

Menu 3
Ravioli med mandelcreme  – fennikel – ristede nødder – tyttebær
***
Sprøde kartoffelblinis – bagt blomkål – lun shot af ærtepuree suppe – bagt løg og sæsonens sauterede grønt med capers
***
Rom braisseret annanas – kokos-is og nøddekurv
410-

Menu 4
Ristede kammuslinger i egen skal – jomfruhummerbisque og asparges
***
Helstegt oksemørbrad anrettet på sauteret spinat – blomkåls cruditè – blomkålspuree – pommes Fondant
sauce Bearnaise og portvins glace
Serveres 2 gange + 65-
***
Creme Brulee tilsmagt med lavendel – havtornsorbet og mynte twill
465-

Menu 5
Tapas tallerken – Serranoskinke med esdragonmayo – sprød kartoffel blinis med krydret kalvefrikadelle og salsa-
grillet squash med gedeost

Søtunge i filet – sauce Vin Blanc med krydderurter – filodejs pakke med sæsonens grønt

Rabarbergateaux med hvid chokolade – saltet karamel og hjemmelavede vanillieis
465-

 

Til alle menuer serveres husets hjemmebagte brød og økologisk smør.
Ved reservation af lokale betales et reservationsgebyr 2500-
Et arrangement er beregnet til at vare 6 timer , herefter debiteres 1200- per påbegyndt time.
Ved modtagelse af specificeret bekræftelse indbetales depositum ,25% af estimeret slutregning .
(ved annullation mindre end 1 mdr. før afholdelse , er depositum tabt.)
Bindende couvert antal skal meddeles senest 4 dage før selskabets afholdelse .

Ønsker de at medbringe Deres egne bordvine , betales proppenge 215- per fl.