Konfirmationsfest 2017

Menu 1

Velkomst        Peach Coraille -mousserende

Tapas Anretning
scampirejer med chillimayo – Serranoskinke med melon – krydret minifrikadelle  på spyd

Helstegt kalvetyksteg,grillet forårsløg,ærter francaise og forårets spæde grøntsager,Pommes Anna og lys kalvesky tilsmagt med Marsala

Citrontærte på chokoladebund,brændt marengs,chokomuld og vanillieis

Ønskes hovedretten serveret 2 gange debiteres 59- per couvert

 445-

Menu 2

Velkomst       Husets aperitif(hvidvin m/hyldeblomst)

Aspargesanretning,rejer vendt i dilddressing og urtesalat

Helstegt oksemørbrad og braisseret oksekæbe ,gulerod i variation,grønne bønner med ristede mandler,rødvinssauce ,ed Balsamico og timian,kartoffeltårn med spinat og fløde

RABARBER – RABARBER – RABARBER
tærte – trifli – sorbet

Ønskes hovedretten serveret 2 gange,debiteres 65- per couvert

495