Konfirmationsfest 2018

Menu 1

Velkomst        Peach Coraille -mousserende

Trekostens Rejecoctail
avocados – lime – Mascarpone -taco knas

Helstegt kalvetyksteg – morkler og grillet forårsløg
forårets spæde grøntsager – nye kartofler i brunet smør
lys kalvesauce tilsmagt med portvin

Hvid chokolade kage – rå marinerede rabarber . rabarbersorbet

Ønskes hovedretten serveret 2 gange debiteres 60- per couvert

 460-

Menu 2

Velkomst       Husets aperitif(hvidvin m/hyldeblomst)

Hvide asparges -varm røget laks – sauce Mousseline

Helstegt oksemørbrad og braisseret oksekæbe
kartoffel/løgtærte – babyspinat og forårets svampe
Oxeglace med madeira

Melonsalat – softice med hyldeblomst – ristede mandler-
Amarettoskum

Ønskes hovedretten serveret 2 gange,debiteres 70- per couvert

510