Selskabsarrangement

Restaurant Trekostens selskabsarrangement indeholder præcis de elementer man søger,
når der skal afholdes en festdag .
Den fantastiske beliggenhed,den hyggelige og varme atmosfære,professionel og opmærksom betjening
samt selvfølgelig maden,tilberedt af friske råvarer,med gastronomisk fantasi og omhu,
med focus på smagsoplevelser og økologi.

 

Velkomst Husets aperitif(tør hvidvin med hyldeblomstsaft)

Menu 1
Oksecarpaccio  – citronolie – friske flager af Parmasan – smør emulsion og capers frugter
***
Farseret perlehønebryst med spinat og svampe,hertil svampe sauté ,sprøde grønne bønner,
Pommes Anna og hønsereduktion med timian og sprød Parmaskinke.
***
Chokolade isslagkage på mandelbund med mynte twill

Menu 2
Sæsonens hvide fisk – let røget muslinge fûmè – rogn og tang
***
Helstegt kalvetyksteg serveret med stegt svampe/æble kompot,bagte kartofler med timian,
sauteret spidskål og kalvesky tilsmagt med Calvados.
Serveret 2 gange +59-
***
Citron – Citron -Citron , chokolademousse på gateaux – flødeis med ananas. – fromage med italiensk marengs

Menu 3
Ravioli med mandelcreme – fennikel – ristede nødder – tyttebær.

Sprøde kartoffel blinis – bagt blomkål – lun shot af ærtepureè suppe – bagt løg og sæsonens
sauterede grønt med capers.

Rom braisseret ananas – kokos-is og nøddekurv

Menu 4
Ristede kammuslinger i egen skal – jomfruhummerbisque og asparges
***
Helstegt oksemørbrad anrettet på sauteret spinat,hertil blomkåls crudité ,blomkålspureé,
pommes Fondant,sauce Bearnaise og portvins glace.
Serveret 2 gange +65-
***                                                                                                               Tillæg 55-
Cremé Brûlee tilsmagt med lavendel – havtornsorbet og mynte twill

Menu 5
Tapas tallerken – Serranoskinke med esdragonmayo – sprød kartoffel blinis med krydret
kalvefrikadelle og salsa – grillet squash med gedeost.
***
Søtunge i filet – sauce Vin Blanv med krydderurter – filodejspakke med sæsonens grønt
***                                                                                                             Tillæg 55-
Rabarbergateaux med hvis chokolade – saltet karamel og hjemmelavet vanillieis.
Til alle menuer serveres husets hjemmebagte brød og økologisk smør.

Vine
1gl.Casa Mayor,Chardonnay,Chile

2gl.Hunters Creek , Shiraz/Merlot ,Australien

1gl.Husets dessertvin

Vi stiller endvidere isvand på bordene

Kaffe
Kaffe og te serveres fra buffet

De er meget velkommen til selv at medbringe chokolader til kaffen.

Vi laver gerne Mini Sarah Bernhard 20- per stk.

Opdækning
Vi dækker op ved vores maritime borde,med olielamper,

husets slanke blomstervaser og servietter i valgfrie farver.

Bar
Baren kan indeholde præcis det De ønsker,og afregnes efter forbrug.

Underholdning
Vi er gerne behjælpelige med alt fra jukebox til levende musik.

Betjening
Et arrangement er beregnet til 6 timer,herefter beregnes 1200- per påbegyndt time.

Pris 655-,ved min.20 personer.
Ved reservation af lokale betales et reservationsgebyr 2500-
Ved modtagelse af specificeret bekræftelse , indbetales depositum ,25% af estimeret slutregning .
(ved annullation mindre end 1 mdr. før afholdelse , er depositum tabt.)
Bindende couvert antal skal meddeles senest 4 dage før selskabets afholdelse .

Ønsker de at medbringe Deres egne bordvine , betales proppenge 210- per fl.