AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    129-
Hvide Asparges – røgede rejer – capers bær – ramsløg emulsion – salt urt    129-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     129-
Ristede kammuslinger – strandkrabbebisque – fennikel – grøn olie – citronkaviar     119-

Hovedretter

1/1 smør stegt rødspætte – persillesauce  –  nye kartofler – citron    305-
Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     295-
Kalvetyksteg fra Himmerland – bælgærter – skalotteløg – grillet squash – gastrik med morkel og brissel – nye kartofler     295-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    370-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     180-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   255-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     129-

Desserter

Citron Parfait – chokolade glace – jordbær gelè – lemond curd – brændt marengs      98-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble      98-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce      89-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      98-