AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    142-
Svampesuppe – trøffel – crostini    115-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     135-
Ristede kammuslinger – strandkrabbebisque – fennikel – grøn olie – citronkaviar     135-

Hovedretter

Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     310-
Kyllingeballotine – savoykål – bacon – bagt kartoffel med rosmarin – rødvinsauce     305-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    410-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     195-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   285-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     144-

Desserter

Siciliansk Cannelloni – mascarpone med Amaretto – mokkais – sprødt     115-
Trekostens chokolade fondant – dagens sorbet og citrus crumble     115-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis sylt og choko     110-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille     115-