AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    115-
Rimmet laks – brændt Endivesalat – brøndkarse – dild akvavitskum og friske urter      99-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     105-
Ristede kammuslinger – strandkrabbe – fennikel – grøn olie – citronkaviar      98-

Hovedretter

Ristet torsk – persillesauce – rødbeder – peberrod – kartofler – citron     288-
Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     279-
Honning/rosmarin stegt andebryst – fyldt Savoykål med sprængt confit af lår – brunet Fondant kartoffel – orangesauce     279-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    329-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     165-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
    235-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     109-

Desserter

Trekostens juledessert – Amaretto – kirsebærparfait – karamel – kaffe sirup – puffed ris      95-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble      95-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce      85-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      95-