AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    129-
Pocheret torsk – saltbagt selleri – sprød persillerod – kærenemælks fûmè – grøn olie    129-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     129-
Ristede kammuslinger – strandkrabbebisque – fennikel – grøn olie – citronkaviar     129-

Hovedretter

Ristet torsk – peberrod – rødbeder – sennep – persillesauce  – citron    305-
Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     295-
Iberico kotelet – perleløg ristede/syltede – ristede kastanjer – tyttebær – 50/50 kartoffelmos – rødvinsglace     295-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    380-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     185-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   265-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     136-

Desserter

Øllebrød – kardemomme-is – marinerede skovbær – sprødt     108-
Trekostens chokolade fondant – dagens sorbet og citrus crumble    108-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og choko       98-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille     108-