AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    125-
Karl Johan Bisque – syltet citron – confiteret kanin – rødbede       95-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     125-
Ristede kammuslinger – strandkrabbe – fennikel – grøn olie – citronkaviar     115-

Hovedretter

1/1 smør stegt rødspætte – persillesauce – tyttebærkompot  – kartofler – citron     295-
Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     285-
Lamme Duo – pastinak puree – stegt persillerod – kartofler ristet med timian og saltede nødder – lamme glace     285-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    350-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     175-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
    245-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     115-

Desserter

Macadamian Semifreddo – brombærkompot – ribs      95-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble      95-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce      85-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      95-