AFTEN KORT

AFTEN KORT

Forretter

Trekostens fiskesuppe,blåmuslinger fra Vildsund,variation af fisk og urter,sprøde crutons og aioli    129-
Rimmet helleflynder – syltet indefær – chilli – agurk – dild    129-
Oksecarpaccio,olie,citron,friske flager af Parmasan og sprød salat     129-
Ristede kammuslinger – strandkrabbebisque – fennikel – grøn olie – citronkaviar     129-

Hovedretter

1/1 smør stegt rødspætte – persillesauce  –  nye kartofler – citron    305-
Dagens fisk – let røget muslinge fûme – ristet sommer grønt  og urte stegte kartofler     295-
Braiserede svinekæber – øble – rosmarin – pastinak – bede/rodfrugtmos     295-
Australsk Black Angus Ribeye
husets Bearnaise – grove fritter og dagens grønt
    380-
Hver onsdag – “Husets Wienerschnitzel”     185-
Yoghurt marineret unghanebryst med indiske krydderier
dagens grøntsager-ris med cashewnødder-rosiner og koriander
   265-

Oste

3 slags udvalgte oste fra EU med tilbehør     129-

Desserter

Amaretto bagte blommer – havreflager – hvid chokolade – husets vanillieis      108-
Trekostens chokolade fondant,dagens sorbet og citrus crumble      108-
Pandekager med hjemmelavet vanillieis -sylt og chokoladesauce      98-
Is symfoni af hjemmelavede is med tilbehør og mandel tuille      108-