Festmenuer
Restaurant Trekostens selskabsmenuer er vores forslag til et selskab afholdt her – eller hos Dem.
Menu 1
Oksecarpaccio – citronolie – friske flager af Parmasan – esdragon emulsion røget marv sne og capers frugter
***
Farseret perlehønebryst med spinat og svampe,hertil svampe sauté ,sprøde grønne bønner,
Pommes Anna og hønseglace tilsmagt med timian og sprød Parmaskinke.
Let frossen chokolade/hindbær kage på mandelbund med passionsfrugt coulis og mynte twill
510-
Menu 2
Sæsonens hvide fisk – selleri puree` – let røget muslinge Fûmè – rogn og tang
***
Helstegt kalvetyksteg serveret med stegte svampe /æble kompot – timian ristede kartofler –
sauteret spidskål og kalvesky tilsmagt med Calvados
Serveret 2 gange +85-
***
Citron – Citron – Citron , hvid chokolademousse kage – citronsorbet – broken citrontærte med italiensk marengs
510-
Menu 3
Ravioli med ricotta – mandelcreme – syltet fennikel – ristede nødder – semi dried dadel tomater.
***
Salt bagt selleri – confiteret kartoffel – blomkåls pureè med brunet smør – ristet spidskål og gremolata vinaigrette.
***
Rom og vanillie braisseret ananas – kokos-is creme og nøddefragellite`
510-
Menu 4
Ristede kammuslinger – jomfruhummerbisque – safran kaviar – og asparges crudite`.
***
Helstegt oksemørbrad – sauteret spinat – blomkåls cruditè – blomkålspuree – pommes Fondant
sauce Bearnaise og portvins glace
Serveres 2 gange + 100-
***
Creme Bruleè tilsmagt med vanillie og lime – havtornsorbet -nøddecrunch twill
590-
Menu 5
Tapas tallerken – Serranoskinke med esdragon emulsion – croquette af plukket kalveskank med tomat salsa –
grillet squash med honning og gedeost
Pigvar – sauce Vin Blanc med krydderurter – tærte med sæsonens grønt og dagens kartoffel.
Rabarbergateaux med hvid chokolade – hindbær coulis -saltet karamel og husets vanillieiscreme.
590-
Til alle menuer serveres husets hjemmebagte brød og økologisk smør.
Ved reservation af lokale betales et reservationsgebyr 5 000-
Et arrangement er beregnet til at vare 6 timer , herefter debiteres 1900- per påbegyndt time.
Ved modtagelse af specificeret bekræftelse indbetales depositum ,25% af estimeret slutregning .
(ved annullation mindre end 1 mdr. før afholdelse , er depositum tabt.)
Bindende couvert antal skal meddeles senest 7 dage før selskabets afholdelse .
Ønsker de at medbringe Deres egne bordvine , betales proppenge 300- per fl.